Muntligt historiaprov idag, Paris i morgon

jag har just haft mitt muntliga historia prov. Mr Letort ar asschysst men anda lite scary, det handlade om USA's ekonomiska histora. jag babblade pa om lite allt mojligt, forokte vinna tid genom atrt snacka egna erfarenheter. Typ jamfora Kalles ar i miami med stinas i michigan. Det var mest n'importe quoi, men mr. letort ar superschysst och gav mig 12. Han vill att jag far min bac tror jag.
Ikvall aker vi med skolan till La Rochelle och kollar pa teater! Jag tror inte jag kommer fatta overdrivet mycket, men det bli kul att komma ivag iallafall! 
I morgon aker jag till PARIS ahhh, det kommer bli sa javla awesome! jag ska spendera " dagar dar med stina. antligen prata lite svenska igen. Men shit alltsa jag har det bra har!  
Igar skrev jag en philouppsats i 4 h "sur table" alltsa pa bordet. Haha, lite ev ett skamt, men nu ar det over.
Nu ska jag forebededa mig mentalt pa det konstanta lyckorus jag kommer ha i 3 dagar!

Bäst i klassen

i litteratur.
Bra för école normale superiéure de lettres i Paris det är min nya thing!

Wherever you will go

Idag känner jag för att skriva något ledsamt. Varför liksom? Jag är inte alls ledsen, och allting har varit bra i skolan idag. Jag hade inscription au bac idag. Det var ganska skrämmande faktiskt, för jag börjar fatta att jag verkligen planerar att göra det. Lite jobbigt att alla verkar helt övertygade om att jag kommer ta den, vilket inte alls är säkert.. Jag har INGEN lust att sumpa baccen, men fan. Man kan inte sätta det som krav.
idag var jag på garen i Lucon och bokade biljetter till min och Stinas lilla weekend vi ska ha i Paris, det kommer bli riktigt mysigt. Jag saknar Paris riktigt mycket. Jag har till och med börjat överväga tanken på att vara au pair där nästa år trots att jag HATAR barn. Nåväl, vi får väl se hur det blir med den saken.
Igår när jag pratade med Kajsa var hon supersjuk. Och nu tror jag att hon kanske fört över det på mig lite mentalt. Jag har haft ASONT i magen hela dan. Jag fattar inte..
I helgen var jag på manif för pensionen i La Roche sur Yon med Alice och Corinne. Vi hamnade mitt i anarkistgruppen, och jag kan ju säga att de är lite mer hardcore här än i sverige..

jag fick en mamma på köpet

Jean-Michel är i Portugal och Sacha hade sin orkerster. Så jag och marieannick passade på att köra en girls night out. Vi åkte till en restaurang och åt och snicksnackade i nästan 3 h! Det var sjukt nice. Jag kan inte annat än säga att jag har fått en mamma till

I swear I'd fall in love every minute on the street

Paris var mer än vad jag någonsin skulle kunna önska. Känns jävla otillräckligt att försöka beskriva det. Jag har aldrig någonsin skrattat så mycket, njutit så mycket. Jag har aldrig blivit så påtagligt påmind om att jag har det bästa, vackraste, mest intelligenta, roligaste, sjukaste vännerna som finns.

RSS 2.0